"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım ve Kılıçdaroğlu'ndan Ramazan mesajları...

26 Mayıs 2017, Cuma 22:43
Başbakan Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ramazan ayının başlaması nedeniyle mesaj yayınladı.

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre Başbakan Binali Yıldırım, Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yıldırım mesajında, şunları kaydetti:

"Bu gece ilk teravih ve ilk sahurla karşılayacağımız ramazanın ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Mübarek ramazan ayı hürmetine, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasını diliyorum. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenab-ı Mevlamdan niyaz ediyorum." 

"Hayırlı bir ramazan ayı geçirmenizi dilerim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkece ramazan ayının birleştirici öğretisini yaşayacağımız mübarek günler başlıyor. Hayırlı bir ramazan ayı geçirmenizi dilerim." ifadesini kullandı. 

AA

Etiketler: ramazan ayı
Okunma Sayısı: 1489
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı