"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yusuf Kaplan AKP'yi topa tuttu!

19 Şubat 2016, Cuma 13:04
Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, TRT'deki programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve AKP Hükümeti'ni adeta topa tuttu.

Hükümete yakın Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Başbakan Davutoğlu'nu ve AKP hükümetinin politikalarını yerden yere vurdu.

TRT Diyanet'te yayınlanan "Neden" programında konuşan Kaplan, AKP'nin Suriye ve Mısır'da hata yaptığını belirtip "Yeter ya, batırdılar memleketi" ifadelerini kullandı.

"SURİYE'DE VE MISIR'DA HATA YAPTIK"

Kaplan, "Suriye'de hata yaptık, Mısır'da hata yaptık. "Sıfır Sorun" politikası fikir olarak süper ama romantik. Hiçbir karşılığı yok bunun. Bölgedeki gerçeklerle örtüşmüyor" şeklinde konuştu.

"YETER YA MEMLEKETİ BATIRDILAR"

İsim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut'a da "çakan" Yusuf Kaplan, "Jölelilerle, şunlarla, bunlarla gaz veriyorlar; memleketi batırdılar" dedi.

"MANYAK MISIN SEN"

Türkiye'nin dış politikasını ve özelde Ortadoğu politikasını da eleştiren Yusuf Kaplan, ülkenin istikametini, yönünü tekrar Avrupa Birliği'ne çevirmesi gerektiğini kaydetti.

Kaplan, "Manyak mısın sen, Avrupa Birliği ile ilişkileri neden donduruyorsun?" diye sordu.

"AKP İKTİDARDA AMA KESİNLİKLE İKTİDAR ONLARIN ELİNDE DEĞİL"

Öte yandan Yusuf Kaplan'ın "bu ülkenin çocukları güya iktidarda ama iktidar onların elinde değil" sözleri ile üstü kapalı olarak AKP-Perinçek ittifakına dikkat çekti. Perinçek de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yargıda, emniyette, bürokraside AKP kadrolarının olmadığını, kendilerine yakın kadroların olduğunu söylemişti.

TWİTTER'DA LİNÇ EDİLDİ

Twitter'daki AKP'ye yakın kullanıcılar tarafından Yusuf Kaplan'a ağır eleştiri ve hakaretler yapıldı. Gelen tepkilere cevap olarak Yusuf Kaplan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''İstedikleri kadar saldırsınlar... Bu dünyadan hiç bir beklentim olmadı... Tek derdim hakikat, gerisi teferruat.'' ifadelerinde bulundu.

Etiketler: yusuf kaplan
Okunma Sayısı: 7571
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ak kuş

    19.2.2016 14:46:09

    doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar..manyak mısın sen ya nasıl böyle açıklamalar yapıyorsun. hem de trt de. bu adamın oradan kovulması yakındır...

  • Mehmet Özkılınç

    19.2.2016 14:29:28

    Libya ve İsrail de iyi politika mı yaptık?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı