"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zaman binası önünde toplandılar

11 Aralık 2014, Perşembe 21:43
Zaman binası önüne toplanan kalabalık, dövizler taşıyarak destek sloganları attı.

Twitter fenomeni @fuatavnifuat hesabının, 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasının intikamını almak için yarın 150’ye yakını gazeteci olmak üzere 400 kişinin gözaltına alınacağını ileri sürmesinin ardından bir grup Zaman'a destek vermek için gazete binası önünde toplandı.

Fuat Avni'nin iddialarını okumak için tıklayınız.

Destek vermek için gazete önüne gelen, içinde hanım ve çocukların da yer aldığı kalabalık döviz taşıyarak sloganlar attı.

Bir katılımcı, orada bulunuş sebebini şöyle açıkladı:

Bir zulüm yaşanıyor memlekette. Birileri zalimin yanında, birileri mazlumun yanında yer alacak. Biz bugün mazlumun yanında yer aldığımızı göstermek için burdayız. Mısır'a sultan olmanın yolu zindan ve kuyulardan geçmekse ona da hazır olduğumuzu göstermek için burdayız. Tarih sürecinde bu tarz şeyler hep yaşanmış. Bazıları yaptıkları zulümlerle payidar oldukları zannediyorlar ama sonları hep berbad olmuş. Allah gariplerin yardımcısıdır. Cenab-ı Hak zalimlere fırsat vermesin.

"İddia edildiği gibi gözaltılar başlarsa ne tür bir tepki ortaya çıkar?" sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:

Milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Bir gün perdelerin açılacağına ve milletin hakikatı göreceğine inanıyorum. Bunun açılması noktasında elimizden geleni ortaya koyacağız. Ve biz her zaman hak ve hakikatın yanında olacağımızı beyan etmek istiyoruz. Onun için gecenin bu saatinde burdayız.

Mücahit Çakır / İstanbul
@sehavetkar

Okunma Sayısı: 5328
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı