"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zırhlı personel taşıyıcıları Silopi'ye ulaştı

11 Kasım 2016, Cuma 09:53
Gaziantep’ten yola çıkan zırhlı personel taşıyıcı yüklü TIR'lardan oluşan 2 konvoy, dün akşam geç saatlerde Şırnak'ın Silopi ilçesine vardı.

Gaziantep’ten yola çıkan askeri araç konvoyu dün gece saat 22.50 ile 00.30 saatlerinde 2 konvoy halinde Şırnak'ın Silopi ilçesine giriş yaptı. Şehir merkezinden geçiş yapan TIR’ların üzerinde, 60 zırhlı personel taşıyıcı araç yüklü olduğu görüldü. Emniyet ve jandarma ekipleri eşliğinde hareket eden askeri konvoy, ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Hac Konaklama Merkezi'ndeki Şehit Ercüment Türkmen Kışlası'na konuşlandırıldı. Konvoyun ilçe merkezinden geçişi sırasında yolun her iki tarafında sıkı güvenlik önlemleri alındı.

DHA

Etiketler: şırnak, silopi, sevkiyat
Okunma Sayısı: 1931
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı