"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhuriyetin en çılgın projesi GAP

06 Mayıs 2011, Cuma
Demokrat Parti (DP) Kadın Kolları Genel Başkanı Avukat Ayşegül Dalkır Kahveci, GAP projesinin Cumhuriyet tarihinin en büyük, en çılgın projesi olduğunu söyledi.
Seçim çalışmalarına destek olmak için Güneydoğu gezisini sürdüren Kahveci, Adıyaman il binasında basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çılgın projesini değerlendiren Kahveci, GAP projesinin Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Çıldırılmış bir proje. Bence Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi GAP projesidir. Bu projede bizim dönemimizde hazırlanmıştır. GAP’ın içinde eğitim var, kadın hakları var, sanayi ve enerji sektörü var. Çılgın proje oluşturulacağına GAP projesi sürdürülsün. GAP projesi göçü önleyecek, istihdamı arttıracak. Batıdan doğuya göç sağlayacak. Yani tersine göç başlayacak.” dedi.Konuşmasına “DP iktidarında kadınlara konut edindirme yardımı yapacağız.” 
Okunma Sayısı: 1307
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • aksakallı

    6.5.2011 00:00:00

    Ayşegül Hanım yanlış biliyor galiba...Gap bunların zamanında başlamamış mıydı?Malum herşey gibi(!)

  • Samime Tan

    6.5.2011 00:00:00

    İşte böyle değerli okurlar ve dostlar.Sn.Süleyman Demirel ve Kadrosunun Ülkemize ve İnsanlarımıza zor şartlar içersinde kazandırdığı saymakla bitmeyecek kadar çok sayıda eserleri vatandaş yâd etmeye başlamıştır.Kim ki;Bu güzel Ülkemize ve İnsanımıza hizmette bulunmuşsa ellerinden öperim.Saygılarımla

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı