"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Koreli başkandan işkoliklere uyarı

17 Kasım 2013, Pazar
Güney Kore’de işkoliklik her geçen gün toplumda daha da büyük bir sorun haline gelirken, Seul Belediye Başkanı Park Won-soon, söz konusu soruna kendince çözümler bulmaya çalışıyor.
Belediye çalışanlarına akşamları ve hafta sonlarını çalışarak değil de aileleri ile beraber geçirmeleri için sık sık tavsiyelerde bulunduğunu söyleyen Başkan Park, bu konuda başarısız olduğunu söyledi. Park, çıkardığı bir genelge ile Çarşamba ve Perşembe günleri belediyede ışıkları akşam saat 7’de söndürme kararı aldığını ifade etti. Çok fazla çalışma sonucu aileye vakit ayırmamanın çok zararlı olduğuna dikkat çeken Park Won-soon, böyle bir çalışma temposunun üretkenlige de ters yönde etki ettiğini ifade etti.
Okunma Sayısı: 1332
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı