"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KÖŞK SEÇİMİNDE DE DİJİTAL OY SİSTEMİ YOK

17 Nisan 2014, Perşembe
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Cumhurbaşkanlığı seçiminde dijital oy kullanma sisteminin kurulmasına ilişkin herhangi bir çalışmasının bulunmadığı ifade edildi.

Köşk seçiminde de dijital oy sistemi yok

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Cumhurbaşkanlığı seçiminde dijital oy kullanma sisteminin kurulmasına ilişkin herhangi bir çalışmasının bulunmadığı ifade edildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanma işleminin dijital sistemde yapılıp yapılmayacağına ilişkin yazılı soru önergesini, YSK Başkanı Sadi Güven’in yazısıyla cevapladı. Bozdağ, verdiği cevapta YSK Başkanı Sadi Güven’in, YSK kararları aleyhine başka bir merciye başvurulamayacağının yasada öngörüldüğü, “Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Seçmen Kütüğü Genel Müdürlüğü’nce 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde dijital oy kullanma sisteminin kurulmasına ilişkin herhangi bir proje çalışması hali hazırda bulunmamaktadır” ifadesine de yer verildi.

Okunma Sayısı: 557
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı