"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ŞAFAK VAKTİ TİRİT İKRAMI

20 Nisan 2014, Pazar
Şanlıurfa’da, Kutlu Doğum Haftası faaliyetleri kapsamında binlerce kişiye sabah namazının ardından tirit dağıtıldı.
Şafak vakti tirit ikramı
Şanlıurfa’da, Kutlu Doğum Haftası faaliyetleri kapsamında binlerce kişiye sabah namazının ardından tirit dağıtıldı. Şanlıurfa Müftülüğünün organize ettiği ve özel bir yemek şirketi tarafından hazırlanan tirit yemeği, sabah namazının ardından Balıklıgöl Yerleşkesi’nde Hazreti İbrahim’in makamının bulunduğu Dergâh Camii’nin yanı sıra Sanayi Camii’nde cemaate ikram edildi. Balıklıgöl’de, vatandaşlar, ikramın yapıldığı Dergâh Camii’nin avlusundan tarihî kale eteğine kadar uzanan kuyruk oluşturdu. Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık da Balıklıgöl’de vatandaşlara tirit dağıttıktan sonra  gazetecilere yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası faaliyetlerinin dolu dolu yaşandığını belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Kutlu Doğum Haftası’yla ilgili bu seneki temanın “Hz Peygamber, Din ve Samimiyet” olduğunu hatırlatan Açık, gerçekleştirilen faaliyetlerle kardeşliğin fiilî olarak da hayata geçirildiğini ifade etti. Yetkililer, 120 bin kişi için yapılan hazırlıklar kapsamında 8 ton et, 3 ton limon, 4 ton yoğurt, 1 ton sarımsak ve 40 bin ekmek kullanıldığını belirtti.
Okunma Sayısı: 625
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı