"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Minibüslere yeni düzenleme

20 Nisan 2014, Pazar
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Meclis Salonu’nda yaptığı konuşmada minibüslerle ilgili yeni bir çalışma yapıldığını bilirdirdi.
Topbaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Minibüslerle ilgili çok farklı bir çalışmamız var. Minibüs esnafıyla yaptığımız görüşmelerde vardığımız mutabakatlar var. Çok kolay değil. Minibüslerin devam etmesini istiyoruz, ama farklı bir şekilde. Yani kent merkezlerine artık minibüsle ulaşmak yerine, bizim toplu taşıma araçlarımızın istasyonlarına gelecek kadar bir sistem geliştirelim. Adeta bir VIP minibüs hizmeti veren, daha kısa mesafede yolcu taşıyan bir sistem. Ciddî bir mutabakatımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. Öte yandan, bunlarla ilgili eğitim çalışmalarımız var. Kent trafik yönetimi oluşturacak bir sisteme doğru gittiğimizi ifade etmek istiyorum.”
Okunma Sayısı: 537
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı