"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bandrol engeline tepkinizi bildirin

21 Nisan 2014, Pazartesi
Kültür Bakanlığının Risale-i Nur basımına yönelik hukuksuz ve keyfî bandrol uygulamasıyla ilgili olarak, “Bu konuda bizim yapabileceğimiz birşey var mı?” diye soran okuyucularımıza şunu tavsiye edebiliriz. İtiraz ve tepkinizi Kültür ve Turizm Bakanlığına iletebilirsiniz. Mail mesajlarınızı gönderebileceğiniz adresler şunlar: [email protected] ve [email protected].
Okunma Sayısı: 1511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.G.

    21.4.2014 17:13:00

    Kardeşlerimden rica ederim ki:
    Sıkıntı veya ruh darlığından veya titizlikten veya nefis ve şeytanın desiselerine kapılmaktan veya şuursuzluktan arkadaşlardan sudur eden fena çirkin sözleriyle birbirine küsmesinler ve ’’Haysiyetime dokundu’’ demesinler. Ben o fena sözleri kendime alıyorum. Damarınıza dokunmasın, bin haysiyetim olsa kardeşlerim mabeynindeki muhabbete ve samimiyete feda ederim. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ (R.a.)

  • Resul Hüdai

    21.4.2014 15:02:00

    Tek adam yönetimi iki risale basımı ile abilerimizin gözünü boyadı. Meşreben farklı hizmet kardeşlerimizle aramıza nifak tohumu ekti.. Bunlar daha başlangıç, Allah beterinden saklasın ama şianın ülkemizde ki planları ummadığımız yönetim tarafından yapılıyor, ve biz bunları körü körüne alkışlıyoruz..

  • ZEKİ ZEKİ

    21.4.2014 14:56:00

    Bandrol mesalesi Risale-i Nur Varislerine saygılı olmak için bir davettir.

  • Hayati Binler

    21.4.2014 14:02:00

    Acizane tarafımızdan gönderilen metin aşağıdadır:

    Sayın Yetkili,

    Bu asırda Kur’an’ın bir mucize-i maneviyesi olan Risale-i Nur Kur’an’a, Kur’an da Arş-ı Azam’a bağlıdır. Risale-i Nur’lar müellif-i muhtereminin ifadesiyle Kur’an’ın malıdır. Üstad Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri bunu Külliyatta müteaddit yerlerde ifade etmiştir. Bu itibarla ikincil mevzuat çıkartılarak basımına bondrol engeli konulan Risale-i Nur Külliyatının basımına bir an evvel yine önceden olduğu gibi izin verilmesini, yoksa arşı titretecek memlekete maddi-manevi musibet ve belalar isabet etmesinin -önceden mükerreren olduğu gibi- kuvvetle muhtemel olduğunun hatırlanarak böylesi lüzumsuzluklara tevessül edilmemesi hususunu rica ederim.

    Selamlar
    Hayati Binler

  • fehmi özdemir

    21.4.2014 12:18:00

    yerel seçim öncesi bazı nurlu! gruplar AKP ye oy karşılığı yapılan pazarlıkların sonucudur bu nurcuların arasına fitne ve fesat sokmayı başardılar davayı ucuz dünya menfaatine sattılar sözüm onlara siyasetin çirkin tuzağına düştüler ve yol yakınken çıkıp bu çirkin pazarlığı deşifre edip halk tan özür dilemelerini bekliyorum

  • omer kurt

    21.4.2014 10:21:00

    Hükümetin tavir ve davranışları 4 aydir ortada iken surekli baskı
    ve tek adam yönetimine dogru giderken onlara destek veren
    Büyük Abilerimizden FIRINCI Abi bir kac kelam etse bu konuda.
    ...
    Tabii Sessiz kalinmali mi o da ayrı konu.
    Bunların hesabinin Sadece Hizmet olmadığı zamanla anlasilacak.
    insaa. Geç kalınmış olmaz.
    Selam ve Saygılarımla

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı