"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ukrayna için barış duası

21 Nisan 2014, Pazartesi
Son aylarda gerilimin yükseldiği Ukrayna’da halk Paskalya Bayramını kutlarken, din adamları ülkenin birliği, bütünlüğü, barış ve istikrarı için dua etti.
Ukrayna için duâ ettiler

Son aylarda gerilimin yükseldiği Ukrayna’da halk Paskalya Bayramı’nı kutlarken, din adamları ülkenin birliği, bütünlüğü ve istikrarı için duâ etti. Büyük çoğunluğu Ortodoks olan Ukraynalılar Paskalya sebebiyle kiliseleri doldurdu. Sabah saatlerinde de devam eden ayinlerde mumlar yakıldı, duâlar edildi. Ukrayna Ortodoks kilisesi patriği Filaret, Hıristiyan aleminin bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ülkede gerilimin yükseldiği doğu bölgesinin en önemli şehirlerinden Donetsk’te de halk Ortodoks katedralinde yapılan ayine katıldı. Ayinde de din adamları ülkenin tekrar huzura kavuşması için dua etti. Donetsk bölgesinde Rusya yanlılarının 6 Nisan’dan beri kamu binalarını işgali sürüyor. Kiev yönetimi, bölgenin tekrar istikrara kavuşması için geçen hafta “terörle mücadele operasyonları” başlattığını açıklamıştı. Operasyonlara Paskalya Bayramı dolayısıyla ara verildiği duyurulmuştu.  
Okunma Sayısı: 667
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı