"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Camiden Spora Projesi

03 Temmuz 2014, Perşembe
Düzce’de uygulanan projeyle Kur’an kursu öğrencileri, camiden arta kalan zamanlarını sporla değerlendiriyor.
CAMİDEN Spora Projesi’yle Kuran kursu öğrencileri, eğitimin ardından spor yapıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığınca çocukları spora teşvik için başlatılan projede, 4 branşta eğitim veriliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci,  proje için camileri dolaştıklarını belirterek, çocuklara yaz okulunun broşürlerini dağıttıklarını söyledi. Yaz aylarında camilerde Kur’an eğitimi alan 5-18 yaş grubu gençlere sporu sevdirmeyi hedeflediklerini anlatan Dereci, boş zamanların sporla değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Okulların tatile girmesiyle çocukların boş zamanlarının arttığına değinen Dereci, “Çocuklarımızı camilerden sokaklara değil, spora yönlendirmek istiyoruz. Bu sayede hem boş zamanları değerlendirilmiş olacak hem de öğrencilerimizin fiziksel anlamda gelişimine katkı sağlamış olacağız” şeklinde konuştu. Projenin yaygınlaştırılması için ailelere çağrıda bulunan Dereci, voleybol,  satranç, futbol ve basketbol branşlarında eğitim verileceğini sözlerine ekledi.
Okunma Sayısı: 481
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı