"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ERPA’nın Umre Kampanyası’nda mutlu son

01 Nisan 2011, Cuma
“PARASI olan değil, nasibi olan gidiyor” sloganıyla yaklaşık dört aydır devam eden ERPA’nın Umre Kampanyası’nda mutlu sona ulaşıldı. Kampanyanın çekilişleri, 30 Martta Ümraniye Asya Park AVM’de noter huzurunda gerçekleştirildi ve 10 ERPA müşterisi umre heyecanını yaşamaya hak kazandı. Çekilişte ayrıca, 10 kişiye LCD televizyon, 10 kişiye de sulu süpürge hediye edildi.
ERPA’nın Fatih Merkez, ASYA Park, Esenler mağazalarından 100 lira ve üzeri alış veriş yapanlar için çekilişe hak kazandıkları Umre Kampanyasına binlerce katılım oldu. Resulullah (asm) ve Mukaddes Toprakların sevgisiyle kampanyaya katılan binlerce vatandaş, çekilişte hazır bulunup bu heyecanı doyasıya yaşadı.
ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ede, kampanyalarına ilginin beklediklerinin çok üzerinde gerçekleştiğini belirterek, “İnsanların Resulullah (asm), Mekke ve Medine sevgisiyle kampanyamıza gösterdiği teveccüh bizleri sevindirdi. İnşaallah bundan sonra alternatif kampanyalarımızla alış verişte farklılığın adresi olacağız. Çekilişte kazanan müşterilerimizi en kıza zamanda mukaddes beldelere yolcu edeceğiz” dedi.  Ede, erpa.com.tr adresinden de yurdun her tarafından müşterilerin alış veriş yapabileceğini belirterek, “ERPA olarak sattığımız malın arkasında durduğumuzu müşteri memnuniyetine önem verdiğimizi çok net olarak ifade ederiz” diye konuştu. Ede, tamamen yerli sermayeyle kurulmuş olan ERPA’nın, yapacağı çalışmalar, alış veriş teknikleri ve farklı kampanyalarıyla yerli sermayenin gururu olmaya devam edeceğini dile getirdi. 
Okunma Sayısı: 1983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı