"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polislerden 8’i tutuklandı

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sahur vakti gözaltına alınan terör ve yolsuzluğu soruşturan polislerden 8’i tutuklandı, 6’sı ise serbest bırakıldı. Tutuklanan emniyet perso-nelinin isimleri şöyle: Mesut Yılmaz, Mehmet Dilaver, Selahattin Engin, Ramazan Olgun Altınışık, Fatih Kırcı, İsmail Torlak, Şeref Bolat ve Ercan Palaz.
Operasyonda 8 tutuklama
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde “yasa dışı dinleme” soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 22 şüpheli, soruşturmayı yürüten Okan Özsoy ile savcılar Gökalp Kürkçü, Cumali Karakütük ve Yusuf Hakkı Doğan’a ifade verdi. İfadelerinin alınmasının ardından 14 kişi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi 1. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilirken, 8 kişi serbest bırakıldı. Nöbetçi hakimlikçe sorguları yapılan 14 kişiden 8 kişi tutuklandı, 6 şüpheli ise serbest bırakıldı. Bu arada, hakimliğin bulunduğu katta bekleyen şüphelilerin yakınları ise kararı alkışlarla protesto etti. Nöbetçi hakimliğin bulunduğu bölüme geçmek isteyen şüphelilerin yakınları ile güvenlikçiler arasında arbede yaşandı.
Okunma Sayısı: 1082
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı