"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

IŞİD’in Türkiye faaliyetleri Meclis’te

31 Temmuz 2014, Perşembe
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen gruba İstanbul’da kamp yeri veya yerleri tahsis edildiği iddialarını Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı.
 İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle Meclis Başkanlığı’na soru önergesi veren CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu, şu soruları yöneltti: “IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen gruba İstanbul’da kamp yeri veya yerleri tahsis edildiği iddiası doğru mudur? Bu grup kimdir? Kimlerden oluşmaktadır?- İddia doğruysa, IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen gruba İstanbul da tahsis edilen kamp yerleri nerelerdedir? -28 Temmuz 2014 günü IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen grubun, yayınlanan fotoğraflardan yüzlerce kişinin katıldığının açıkça görüldüğü üzere İstanbul’da organize ettiği bayramlaşma için kullandığı alan neresidir? Bu grubun bayramlaşma adı altında düzenlediği organizasyon için resmi izin istenmiş midir?” 
Okunma Sayısı: 512
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı