"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜRKSAT uydusu İsrail’e askerî destek veriyor mu?

01 Ağustos 2014, Cuma
Tanrıkulu: ‘TÜRKSAT Uydusu, İsrail’e askerî istihbarat için frekans desteği veriyor mu? İsrail’in Demir Kubbe ve Davud’un Sapanı isimli füze savunma sistemlerine Türkiye’den sağlanan doğrudan veya dolaylı destekler var mıdır? Varsa nelerdir?” diye sordu.
 Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına soru önergesi veren Tanrıkulu önergesinde “TÜRKSAT 4A Uydusu, İsrail’e askerî istihbarat sağlanması yönünde frekans desteği sağlamakta mıdır?” diye sordu. Tanrıkulu, ayrıca “2004 yılından itibaren Konya da İsrail devletine kiralanan veya satılan arazilerin toplam miktarı ne kadardır?” diye de sordu. Ankara / Recep Gören
 
Okunma Sayısı: 593
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı