"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benim Gazetem

31 Ağustos 2014, Pazar
Benim gazetem demek bambaşka bir duygu. Sabah bir ekmekten önce bağrımıza basıp kokladığımz gazetemiz YENİ ASYA ilk çıkacağı gün adeta ezanın ilk asliyesine çevrildiği gün gibi heyecan dolu idik. Sevinç gözyaşları ile gazetemizi aldık. Kokladık kokladık... Sayfalara göz yaşlarımız düştü. İlk çıktığında günde 40 adet alıp yakın köylerin pastane ve kahvehanelerine dağıtırdık.
Allah’a şükür aynı heyecan bu günde devam ediyor. Ne kadar badireler atlattık. Gazetemiz kapatıldı. Şevkimizden hiçbir şey kaybetmedik. Arkadan hançerlendik, yine dimdik kalabildik. Yeni Asya, misyonu, kitapları ve dergileri ile,  Risale-i Nur’un sesini âleme ilân etti. Dostları sevindirdi, müfsitleri üzdü ve kızdırdı. Ağabeylerimizin, kardeşlerimizin kararlı duruşları karşısında hepsi eridiler. Şimdi Nur’un bayramı, bu bayrama hepimiz iştirak etmeliyiz.
Hüzünlerimiz sevince döndü. Risale-i Nurları okuduğum için 8 ay hapishanede (Medrese-i Nuriye’de kaldım). Dâvâma daha çok sarıldım. İstikametimi bozmadım. Allah bozdurmasın. Inşaallah âhir ömrüme kadar devam ettirsin, amin!
Dolayısıyla gazetemizin ilk çıktığı zamandan şimdiye kadar hizmeti geçen, başta Mehmet Kutlular Ağabey olmak üzere, bütün köşe yazarları, gazeteyi basıma hazırlayanlar, çaycısından ahçısına kadar emeği geçen hepsinden Allah razı olsun. İnşaallah hizmetlerimiz bu minval üzere artarak devam eder. Uhuvvetimiz tesanüdümüz bozulmaz. Fitne durmuyor müteyakkız olmalıyız.
Hepinizi çok seviyorum. İnanın her sabah namazımda isim isim duâ ediyorum. Allah cümlemizi istikametten ayırmasın.
 BENİM GAZETEM YENİ ASYA’YA BİNLER SELÂM


HÜSEYİN GERMANOĞLU

Okunma Sayısı: 1359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı