"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: Herkes dinliyor

02 Eylül 2014, Salı
ERDOĞAN: BUNU HEPİMİZİN BİLMESİ LÂZIM
‘Herkes dinliyor’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin dinlendiği iddialarına ilişkin “Şu anda Türkiye ile ilgili bu süreci liderlerle bir araya geldiğimizde kendileri ile çok açık net konuşacağız” dedi. Erdoğan, 12. Cumhurbaşkanı olarak ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştireceği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) hareketi öncesi Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde düzenlenen basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Türkiye’nin dinlendiği iddialarıyla ilgili, “Ben şunu çok açık şekilde söyleyeyim. Dünyada istihbaratı güçlü olan ülkelerin farklı ülkeleri dinlememe diye bir şeyi yoktur. Bunu da hepimizin bilmesi lazım. Bunu hepsi yapıyor. Dolayısıyla bu konuda neyi nasıl yaptığı veya nasıl deşifre ettikleri bunlar çok çok önemli” dedi. 
Okunma Sayısı: 974
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ekrem can

    2.9.2014 12:00:00

    Ne kadar da doğalmış başka ülkelerin dinlemesi bizi. Seçimlerde yatak odalarımzı bile dinlemişler diye halkı galeyana getirip cemaati şeytanlaştırıyordu. Şimdi bağırsana eyyyy Merkel.... ininize gireceğiz desene. Yürek ister. Ancak masumlara gücün yeter. Ayrıca internette paylaşılan dinlemelerin kime ait olduğu da ayan beyan açığa çıktı. Şuçladığı, iftira attığı masum insanlardan özür dileme erdemi var mı acaba ?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı