"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü 24 yaralı

02 Eylül 2014, Salı
Uludağ’da piknikten dönen bir otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu ölenlerin sayısı 4’e yükseldi.
 Kaza, önceki gün saat 17.30 sıralarında, Odunluk köyü ile Alacahırka arasında, Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ’a alternatif yol olarak yeni yapılan yolda meydana geldi. Özel bir şirket personelini pikniğe götüren Seyit Ahmet Dinç yönetimindeki 16 S 8383 plakalı otobüs, Odunluk köyü ile Alacahırka arasında Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ’a alternatif olarak yeni yapılan yolda virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi ve 20 civarında ambulans sevk edildi. Ölenlerin; sürücü Seyit Ahmet Dinç, Ayşe Çınar, Yunus İslam Çınar ve ismi henüz belirlenemeyen bir bebek olduğu bildirildi. Yaralı 24 kişinin tedavileri ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Muradiye Devlet Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi’nde devam ediyor.
Okunma Sayısı: 348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı