"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’de 848 bin mülteci var

03 Eylül 2014, Çarşamba
Türkiye toprakları son yıllarda mülteci kampına dönüştü. Yaklaşık 3 yıldır Suriye’de devam eden iç savaş dolayısıyla 832 bin Suriyeli mülteci Türkiye’ye sığınırken, radikal selefi örgüt IŞİD’in Musul ve Şengal’e saldırmasından sonra 16 bin Iraklı mülteci de Türkiye’ye sığındı.
Iraklı mültecilerinin gelişleri halen devam ediyor. Suriye’de yaklaşık 3 yıldır devam eden iç savaş dolayısıyla yakınları ölen, aç ve susuz kalan Suriyeliler çareyi ülkelerini terk etmekte buldu. Yüz binlerce Suriyeli her türlü tehlikeyi göze alarak ülkesinden kaçtı. Resmî olmayan verilere göre, hem kamplarda hem sokaklarda kalan Suriyeli mültecilerin çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşuyor. 29 Ağustos 2014 tarihinde BM Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin yayınladığı rapora göre 832 bin Suriyeli mülteci Türkiye’de.
Okunma Sayısı: 704
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı