"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 Ekim’den sonra ilaca daha fazla para ödeyeceğiz

13 Eylül 2014, Cumartesi
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Ecz. Nurten Saydan, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sağlık Uygulama Tebliği’ndeki eşdeğer ilâç uygulaması için yeni bir fiyat hesaplaması getirdiğini açıkladı.
İlâca daha fazla para ödeyeceğiz

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Ecz. Nurten Saydan, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sağlık Uygulama Tebliği’ndeki eşdeğer ilâç uygulaması için yeni bir fiyat hesaplaması getirdiğini açıkladı. Bugün Gazetesi’nde yer alan habere göre; Mide, antibiyotik, kalp, tansiyon, hepatit b, astım gibi tedavi gruplarındaki ilâçlar için hastaların bundan sonra daha fazla ilâç fiyat farkı ödeyeceğini belirten Saydan, 15 etken madde ile başlayacak olan bu uygulama, kısa bir süre sonra bütün ilâçları kapsayacağını söyledi. Saydan, ‘İlâçta Taban Fiyat Uygulaması’ ile ilgili yaptığı açıklamada ilaç fiyat farklarının arttığını belirterek, “Taban Birim Fiyat Uygulaması sistemine geçilmesi sonucunda vatandaşlar eczanelerimize geldiklerinde daha fazla ilâç fiyat farkı ödeyecekler.” dedi.

Okunma Sayısı: 774
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı