"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Toprak kayması meydana geldi

29 Eylül 2014, Pazartesi
İstanbul’da toprak kayması sonucu çöken sokakta askıda kalan otomobil vinçle çıkarıldı.
 Gün boyu devam eden şiddetli fırtına ve sağanak sonucu Kâğıthane Seyrantepe Çelikay Caddesi Doğan Sokak’ta toprak kayması meydana geldi. Yağmurun oyduğu sokak, kısmen inşaat için kazılmış ancak başlanmamış temel çukuruna doğru çöktü. Çökme sırasında sokakta park halinde bulunan Münir Karağaç’a ait otomobil askıda kaldı. Vatandaşların ve otomobil sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, kayarak temel çukuruna düşmesini engellemek için otomobili çelik halatlarla çevredeki elektrik direkleri ve ağaçlara bağladı. Olay yerine çağırılan çekici, otomobili kurtarmaya yetersiz kalınca, Kâğıthane Belediyesi zabıta ekipleri ve inşaat sahibi tarafından bir iş makinası getirildi. Yaklaşık 4 saat süren çalışmanın sonucunda otomobil, bulunduğu yerden çıkarıldı.
Okunma Sayısı: 511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı