"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Libya’daki Türk işçiler getirildi

01 Ekim 2014, Çarşamba
Libya’da çalışan ve güvenlik sebebiyle tahliyeleri kararlaştırılan 396 Türk işçi daha Türkiye’ye getirildi. Yakınlarıyla buluşan işçiler sevinçle karşılandı.

Libya’da mahsur kalan 396 işçi Türkiye’ye getirildi

Libya’da çalışan ve güvenlik dolayısıyla tahliyeleri kararlaştırılan 396 Türk işçi daha yurda döndü. Ubari şehrinde faaliyet gösteren bir Türk şirketinde çalışan ve tahliye kararı sonrası Libya’dan ayrılmak üzere bekleyen işçilerden geri kalan 396 kişi, Dışişleri Bakanlığı’nın talimatıyla THY’den kiralanan uçakla Misrata’daki Gat Havaalanı’ndan İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’ndaki pasaport işlemlerinin ardından yurda giriş yapan işçiler, yakınlarıyla buluştu. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş Ubari Elektrik Santrali Mekanik İşler Yöneticisi İsa Özinan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şirketin bölgede 5 farklı yerde şantiyesi bulunduğunu anımsatarak, çatışmaların olduğu bölgedeki işçilerin daha önce tahliye edildiklerini söyledi.

Okunma Sayısı: 755
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı