"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SEVİNDİR BİZİ CİMBOM

01 Ekim 2014, Çarşamba
Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz G.Saray, Arsenal deplasmanında puan arayacak. Emirates Stadı’nda saat 21.45’de Başlayacak maçı İtalyan hakem Rocchi yönetecek.
GALATASARAY, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu′ndaki ikinci maçında bugün İngiliz ekibi Arsenal′e konuk olacak. Gruptaki ilk maçında evinde Belçika temsilcisi Anderlecht′le 1-1 berabere kalan ve 1 puanı getiren golü ancak uzatma dakikasında bularak, yenilgiden son anda kurtulan Galatasaray, zorlu Arsenal deplasmanından puan çıkarmaya çalışacak. İlk maçında Borussia Dortmund′la Almanya′da karşı karşıya gelen ve 2-0 mağlup olan Arsenal ise kendi seyircisi önünde kazanarak, gruptaki iddiasını korumaya çalışacak. Emirates Stadı′nda TSİ 21.45′de başlayacak olan Arsenal-Galatasaray müsabakasını, İtalya Futbol Federasyonu′ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Karşılaşma Smart Spor’dan naklen yayınlanacak.
 avrupa’DA 257. defa sahne alıyor
Galatasaray, Arsenal maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 257. defa sahne alacak. Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 256 maçta 97 galibiyet ve 92 yenilgi aldı, 67 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 358 gol göndermeyi başaran Galatasaray kalesinde ise 369 gol gördü.
    DEVLER LİGİ’NDE BAŞARILI
Son iki sezonda da Şampiyonar Ligi′nde yer alan Galatasaray, 2012-13 sezonunda son sekiz takım arasına kalmayı başardı. Çeyrek final Real Madrid′e elenen Galatasaray, geçtiğimiz sezon ise son 16 turuna kaldı. İngiltere temsilcisi Chelsea ile rakip olan Galatasaray, son 16 turunda Devler Ligi′ne veda etti.
 
Emirates Cup’ta ARSENAL’İ DEVİRMİŞTİ
 Avrupa futbolunun sezon öncesindeki en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Emirates Cup′a 2013 yılında katılan Galatasaray, turnuvayı iki maçını da kazanarak şampiyon olarak tamamlamıştı. Turnuvanın ilk maçında Porto’yu Felipe Melo’nun penaltıdan attığı golle 1-0 yenen Galatasaray, ikinci günde ise Arsenal’ı Drogba’nın golleriyle 2-1’lik skorla geçmeyi başarmış ve Emirates Stadı’nda Arsenal taraftarı önünde Emirates Cup’ı havaya kaldırmıştı.
 
G.Saray İngilizlerle 20. maçına çıkıyor
GALATASARAY, Avrupa Arenası′nda İngiltere ekipleriyle ise 19 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken sekiz maç berabere sonuçlandı, sekiz karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti. Galatasaray, bu maçlarda 17 gol atıp, kalesinde 31 gol gördü. Galatasaray bugüne kadar 6 farklı İngiliz takımına rakip oldu: Manchester United (6), Chelsea (4), Liverpool (4), Leeds United (2), West Bromwich Albion (2), Arsenal (1)
    17 Mayıs 2000, Parken Stadı
17 Mayıs 2000 tarihinde Kopenhag’da Parken Stadı’nda oynanan UEFA Kupası final maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesi penaltı atışlarında son bulmuş, Galatasaray penaltı atışları sonucunda sahadan 4-1 galip ayrılarak Türk futbol tarihinin en büyük başarısına ulaşmıştı.
    Arsene Wenger 19. Sezonunda
İngiliz ekibinde 19. sezonuna başlayan Fransız teknik adam, Arsenal ile 3 Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. Arsene Wenger, Avrupa kupalarında ise takımına 2 kez final oynattı.
Okunma Sayısı: 571
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı