"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"20 hayvanım vardı, 10 kaldı"

04 Haziran 2022, Cumartesi 22:16
Aksaray’da tarım ve hayvancılık yapan Mehmet Başer, artan maliyetlerden ve hayat pahalılığından yakındı.

Başer, şöyle konuştu:

“Süt parası daha evvelsi gün aldım. 2 bin 540 litrelik süt vermişim, 12 bin 186 lira tutmuş. 9 bin 600 lirası yeme gitmiş. 2 bin 300 lira para aldım. Onunla bitmiyor, iki ton saman yedirdim dört bin lira yok, yonca yediriyorum yok, baytar parası yok, su parası yok, emeğim yok. Battık. Geçen sene yirmi hayvanım vardı on kaldı. Bir hanım bir ben beş tane oğlum var. Hepsi gitti, sadece torunlarım geldiği zaman onlara süt vermek için tutuyorum, battık.” 

Etiketler: hayvan
Okunma Sayısı: 1051
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı