"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

48 saat içinde OHAL’i kaldıracağız

18 Haziran 2018, Pazartesi 22:42
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş’ta konuştu. İnce konuşmasından şu ifadelere yer verdi;

“ Edirne’den Kars’a dünyanın en büyük köprüsünü kuruyoruz. Gönül köprüsü, gönül. Ayrımcılık yok. Sağcısı, solcusu, Alevisi Sunnisi, Türkü Kürdü yok.Bu seçimde hiç kimse kaybetmeyecek. Ne CHP’liler, ne AK Partililer kaybedecek. Herkesin kazanacağı bir seçim olacak. Çünkü 4 Mayıs günü aday olduğumda parti rozetini çıkardım, Türk bayrağı taktım. O günden bugüne 43 gün geçti. 43 gün içerisinde 98. mitingim bu. Herkesi kucaklayan, hepimizin cumhurbaşkanı diyoruz ya, Allah’ın izni milletin desteğiyle cumhurbaşkanı seçildiğimde her kesimden insanı Bakanlar Kurulu’na alacağım.

48 saat içinde OHAL’i kaldıracağız. Merkez Bankası bağımsız olacak. Huzur içinde bir Türkiye, barış içinde bir Türkiye. Bütün çocuklara yabancı dil öğreteceğiz, matematik öğreteceğiz. Bunu birlikte başaracağız. Ben meydanlarda ‘hak, hukuk, adalet’ diyorum. Biri de çıkmış, ‘çay, kek, oralet’ diyor. Bu millete bu yalanları bu kadar rahat söyleyen birisi, ekonomi konusunda da her konuda yalanları kolaylıkla söyleyebilir. 

Etiketler: ince, ohal, seçim
Okunma Sayısı: 1418
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    19.6.2018 11:08:30

    Mevcut hükumat ecnebi ne derlerse ve içlerindeki zulum hisleri ne emrederse onu yapıyorlardı. Akıl susmuştu. Kin ve husumet kol geziyordu. İnşaAllah akıl, mantık, insan hakları, demokrasi, şefkat ağır basacak. İnşaAllah. Amin amin amin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı