"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AB ile vizelerin kalkması meselesine Bakan'dan ilginç değerlendirme

10 Nisan 2015, Cuma 10:05
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Şimdi diyorlar ki 'vizeyi kaldıracağız da acaba kapıları açtığımızda iki günde 20 milyon Türk Avrupa'yı istila eder mi?' Korkuya bak. Yahu benim ne işim var, geleceğim. Burada iş yok, güç yok, zaten benim arkadaşlarım işleri kapmış" dedi.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi 34. Toplantısı'na katılan Bozkır, daha sonra Beringen kentine geçti ve burada vatandaşlara hitap etti.

"Şimdi diyorlar ki 'vizeyi kaldıracağız da acaba kapıları açtığımızda iki günde 20 milyon Türk Avrupa'yı istila eder mi?' Korkuya bak" ifadesini kullanan Bozkır, şöyle devam etti:

"Yahu benim ne işim var, geleceğim. Burada iş yok, güç yok, zaten benim arkadaşlarım işleri kapmış. Buraya gelen ne için gelir? Sizi görmeye gelir, turizm için gelir, iş yapmaya gelir. Ben diyorum ki eğer kapıları açarsak Türkiye vize koyacak. Çünkü geleceksiniz. Türkiye'de iş var, genç nüfus var, çalışan nüfus var. Ben belki de vize koyacağım çok fazla gelirseniz. Onun için siz efendi olun şunu açın da sonra benim de kafam kızıp size kapıları kapatmayıvereyim."

Bakan Bozkır, Beringen'de Fatih Cami, Diyanet Eğitim Merkezi ve Maden Müzesi'ni de ziyaret etti.

AA

Okunma Sayısı: 1474
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı