"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Abdullah Gül son sözü söyledi

29 Mayıs 2015, Cuma 14:37
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumartesi günü fetih şölenine neden katılmayacağını açıkladı.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'daki fetih şöleniyle ilgili soruya, "Aktif bir siyasi programın içerisinde olmadığım için mitinge katılamayacağım. Bunu başka yerlere çekmenin bir anlamı yok." cevabını verdi.

Beykoz'da Abdulvehhap Evvab Camii'nde Cuma namazı kılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Gül, "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra nasıl bir hayat tarzım olacağını söyledim. Tecrübelerimi bir vakıf çalışması çerçevesinde paylaşmak için uğraşıyorum. Dolayısıyla aktif bir siyasi programın içerisinde olmadığım için mitinge katılamayacağım. Bunu başka yerlere çekmenin bir anlamı yok. Bu gayet açık ve net. Kimsenin bunun üzerinden bir spekülasyon yapması yanlış olur. Diğer taraftan cumhurbaşkanlığından ayrılırken onu söyledim. Nihayetinde o partinin kurucusuyum, başbakanıyım ve cumhurbaşkanıyım bu anlamda nerede durduğum ve yerim belli. Ben bir parti kurucusuyum. Ama tabi zaman zaman siyasi parti liderlerinin benimle ilgili söyledikleri güzel sözler içinde hepsine teşekkür ediyorum. Ben bir partinin kurucusuyum ve yerimde belli." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Twitter'da 'takip etmeyi' bıraktığı şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu anlatan Gül, "Twitter konusuna hayret ettim. İki hesap açık oradan takip ediyordum. Onlar aynı şekilde devam ediyor. O neden yazıldıysa anlayamadım onu." açıklamasını yaptı.

Okunma Sayısı: 2852
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı