"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Abi bu iş böyle gitmez''

29 Nisan 2017, Cumartesi 18:58
16 Nisan referandumundaki sağduyulu yaklaşımıyla toplumun her kesiminden tekdir toplayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “2002’de bizden kopanların içinde bir çok insan arayıp ne kadar memnun olduklarını söylüyor. Çok yüksek mevkilerde insanların kulağıma eğilip, fısıldayarak, ‘Abi bu iş böyle gitmez’ sözleriyle karşılaşıyorum” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir sonraki seçimde Saadet Partisi’nin belirleyici olacağını söyledi.

Karamollaoğlu, Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret edeceğini belirtti. Birbirine çok yakın çıkan referandum sonuçları düşünüldüğünde Saadet Partisi, 2019 yılında yapılacak seçimlerde de kilit parti olarak görülüyor. Gazete Duvar’da yer alan haberde “Önümüzdeki seçimlerin belirleyicisi olacağız” diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın baraj kozunu kullanabileceği iddialarıyla ilgili ise “Barajı asla pazarlık konusu yapmayız” dedi. 

Okunma Sayısı: 4216
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • cuma

    30.4.2017 02:02:25

    mutluluğumuz huzurumuz umudumuz hep gelecekte.Derlerki nostalji gerideki hayatatta aranır oysa biz belli olmayan gelecekte yaşıyoruz.seçim yok ama meçim var hayele devam

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı