"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aile Bakanı kürsüye böyle çağrıldı: Kahraman Osmanlı torunu, Avrupa fatihi...

29 Mart 2017, Çarşamba 18:11
Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda polisi tarafından sınır dışı edilmişti

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağına uçuş yasağı getirmesinin ardından Almanya'dan Rotterdam'a karayoluyla geçen ve burada Hollanda polisi tarafından durdurularak sınır dışı edilen ile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, onuşma yapacağı kürsüye,  “Kendisini bu vatana bu millete, bu inanca adamış bir kahraman Osmanlı torunu, bir Avrupa fatihi saygıdeğer bakanımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya.” İfadeleriyle çağrıldı.

İstanbul’da bir dizi ziyarette bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 16 Nisan’daki anayasa değişikliği referandumu ile ilgili konuştu. Kaya, “6 Nisan’da neyi oylayacağız biliyor musunuz? Çocuklarımızın geleceğini oylayacağız…Çocuklarımızın geleceği için ülkemizin daha da büyümesi için inşallah 16 Nisan’da ben inanıyorum ki, kadın eli sandıklara değecek ve ‘Evet’ diyecek” dedi.

Daha sonra Avrupa’da iptal edilen toplantılarını hatırlatan bakan,  “Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda Avrupa’da bizim ‘Evet’ kampanyalarımızı engellediler. Ama terör örgütleri aynı kampanyalarını devam ettiriyor. Her türlü terör örgütü; PKK’sı, DHKPC’si, FETÖ’sü birlik olmuş Avrupa’da özgür bir şekilde ‘Hayır’ kampanyalarını sürdürüyorlar. Batı niçin ‘Hayır’ kampanyalarına izin verirken, ‘Evet’ kampanyalarını durduruyor. Bunu da sandığa gitmeden önce bir düşünelim lütfen” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 2424
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet

    2.4.2017 10:04:08

    Sayın bakan Türkiye'de aileler parçalanıyor. Her gün bir cinnet haberi oluyor. Siz ne iş ile ilgileniyorsunuz.

  • Barış Yazgan

    30.3.2017 09:36:56

    Avrupa fatihi ! Yahu fatih olmak için bir yerleri fethetmek lazım.Yoksa fatihin anlamı değişmiş de bizim haberimiz mi yok?

  • Hasan KOÇ

    30.3.2017 08:49:43

    Türkiyede Kahraman da Hainde Olmak Kolay...

  • özdemiroğlu

    30.3.2017 08:23:39

    Kahraman, hain, cesur adam....bu kavramları bu dönemde çok duyuyoruz. Ancak zahmet edip bir lügate bakıp anlamlandıralım. Bakalım kime ne kadar yakışıyor? Söz değil, işe ve hakikatına bakalım.

  • mustafa

    29.3.2017 22:18:04

    Adam sana gelme müsait değilim diyor sen yok ben zorla da olsa giderim deyip gidiyorsun. Senin yüzünden avrupalı soydaşlarımız bir sürü sıkıntı çekti. Ayrıca sayın bakan başka bir ülke tarafından sınırdışı edilerek ülkemizi ve milletimizi manevi anlamda rencide etmiştir. Öncelikle böyle bir şeye sebep olduğu için hem avrupada hemde ülke içinde yaşayan insanlardan özür dilemelidir. Yetkililerimiz de ilgili ülkelere yaptıklarının hesabını ayrıca sormalıdır. Ama maalesef şuana kadar herhangibir ciddi yaptırım görmedik. Bol bol hamaset var.

  • CESUR ADAM

    29.3.2017 18:27:17

    2008 DE AKP hükümeti olarak TÜRK SİYASİ PARTİ ve YETKİLİLERİNİN dışarıda seçim faaliyetini yasakladınız.Şimdi ise bu yasağı kaale almayıp çiğneyen sizsiniz.AVRUPA FATİHİ hey beee FATİH olmak için kaç bin,milyon fırın ekmek yemeniz lazım amma ömrünüz yetmez FATİH olmaya.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı