"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP Burhaniye ilçe teşkilatından toplu istifa

20 Ocak 2019, Pazar 16:12
AKP’nin Balıkesir Burhaniye belediye başkanı adayını açıklamasının ardından AKP İlçe Başkanı Onur Bedir, ilçe yönetimi ile birlikte görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

AKP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından dün düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Cumhur İttifakı'nın kentin 20 ilçesindeki belediye başkan adayları açıklandı. Burhaniye'de ise mevcut Belediye Başkanı Necdet Uysal tekrar aday gösterildi. Cumhuriyet'in haberine göre bu gelişmenin ardından AKP Burhaniye İlçe Başkanı Onur Bedir, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kendisinin ve ilçe yönetiminin görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Başkan Bedir, yaptığı yazılı açıklamada aday Necdet Uysal ile göreve geldikleri günden bu yana anlaşmazlıklar yaşadıklarını ve Uysal'ın ben merkezli biri olduğunu belirterek şunları söyledi:

"AK Parti Genel Merkezimizce Burhaniye Belediye Başkan Adayı olarak, Necdet Uysal tekrar aday olarak gösterilmiştir. Bu ahvalde ve mevcut duruma göre; ilçe yönetimi olarak, partimizin ilke ve esasları üzerinde kaynaşma ve anlaşma yaşayamadığımız Burhaniye Belediye Başkanı Adayı Necdet Uysal ile yerel seçimlere iki kutuplu olarak girmemiz partimiz için isabet olmayacağı gibi başarıda getirmeyecektir.

'Ben değil, biz' anlayışını da tesis edemediğimiz AK Parti belediye başkan adayımızın; yerel seçimlerde kendi yönetim ekibini kurarak yoluna devam etmesi ve de sahip olduğumuz etik değerler açısından, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda, AK Partimizin Burhaniye İlçemizde başarısı ve bekası için istifa etme kararı almış bulunmaktayız." 

Okunma Sayısı: 5950
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı