"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li il başkanından 'makam aracı' iddiası

04 Haziran 2015, Perşembe 15:01
AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Hatay Büyükşehir Belediyesi genel sekreterinin makam aracının aylık kiralama bedelinin 14 bin 160 lira olduğunu, bunun meclisin denetim raporunda belgelendiğini iddia etti.

Atıç, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, şehirde su fiyatlarıyla ilgili siyasi hesaplar uğruna halkın yanlış bilgilendirildiğini öne sürdü.

Bu konunun, yaklaşık 6 aydır gündemi meşgul ettiğini belirten Atıç, şunları söyledi:

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın, her yerde 'biz aslında yatırım yapmak istiyoruz ama çok borçlarımız var. Yeterince destek alamıyoruz' gibi sözler söylediğini iddia eden Atıç, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2014 yılı denetim raporunda, bazı bilgilerin dikkatlerini çektiğini aktardı.

Atıç, "Siz, devletin millet için gönderdiği paraları bilinçsizce kullanacaksınız sonra da 'yatırım yapmam lazım, paramız yok' diyeceksiniz. Meclisin denetim raporunda, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterinin maaşı 7 bin lira iken makam arabasının aylık kiralama bedelinin 14 bin 160 lira olduğu belgelenmiştir" diye konuştu.

AA

Etiketler: makam aracı, kiralama, hatay
Okunma Sayısı: 4319
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    5.6.2015 08:30:02

    Herkes yapınca mübah mı olmuş!.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı