"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li vekillere ekran yasağı

13 Nisan 2018, Cuma 00:11
AKP’de bazı milletvekillerinin ekranlarda yaptığı açıklamaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin ifadeleriymiş gibi yansıtıldığı ifade edilerek bazı vekillerin ekranlardan çekilmesi istendi.

ANKA’nın haberine göre, AKP’de haftada iki gün yapılan milletvekilleri ile istişare toplantıları sürüyor. Bu toplantıda bazı milletvekilleri söz alarak, birkaç milletvekilinin son günlerde yaptıkları açıklamaları hatırlattı. Bu milletvekillerinin televizyon ekranlarında yaptıkları açıklamaların sanki Erdoğan’ın veya Başbakan Binali Yıldırım’ın bilgisi dahiline yapılıyor gibi anlaşıldığı eleştirisi getirildi. Bu milletvekillerinin açıklamalarının ise zaman zaman partiyi zor duruma düşürdüğü ifade edildi. Parti yönetiminden bu milletvekillerinin ekranlardan çekilmesi istendi. Ayrıca Erdoğan’ın “Televizyonda izliyorum. Genel Kurul salonu bom boş, milletvekilleri ne yapıyor” dediği de ifade edildi. Bunun üzerine milletvekillerinin genel kurulun çalıştığı saatlerde, halkla ilişkilerde bulunan odalarına gitmemeleri, ziyaretçilerini ise genel kurun olmadığı saatlerde kabul etmeleri istendi. Milletvekillerinden genel kurula katılımlarını aksatmamaları talep edildi.

Etiketler: akp, milletvekili
Okunma Sayısı: 1103
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı