"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li Yılmaz: Terörün olduğu yerde hürriyet olmaz

03 Mart 2019, Pazar 11:00
AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Terörün olduğu yerde hak ve hürriyet olmaz, yaşanamaz. Terörün olduğu yerde barış, huzur, güvenlik, esenlik olmaz. Terörün olduğu yerde ekonomik kalkınma olmaz. Gençlerimize aş iş olmaz, istihdam olmaz” dedi.

Yılmaz, “Büyükşehir Seçim Beyannamesi ve Proje Tanıtım Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, AKP’nin son 16 yılda projelere imza attığını söyledi.      

“Ben çok açık ve net söylemek istiyorum, bu terör örgütlerinin hepsi aynı merkezden kontrol ediliyor. Adeta aynı şirketin bayileri ve şubeleri gibi çalışıyorlar. İsimleri farklı, ama amaçları aynı. Türkiye’nin istikrarını bozmaya çalışıyorlar. Halka hayatı zehir etmeye çalışıyorlar. Demokratikleşmemizi engellemeye çalışıyorlar. Kalkınmamıza ket vurmaya çalışıyorlar. Terör örgütleri, demokrasinin de düşmanıdır, kalkınmanın da düşmanıdır. Terörün olduğu yerde hak ve hürriyet olmaz, yaşanamaz. Terörün olduğu yerde barış, huzur, güvenlik, esenlik olmaz. Terörün olduğu yerde ekonomik kalkınma olmaz. Gençlerimize aş iş olmaz, istihdam olmaz. Dolayısıyla terör örgütlerinin tasfiye edildiği, demokrasinin güçlendiği, hukukun güçlendiği bir ortamda Allah’ın izniyle yolumuza devam edeceğiz.”

AA

Etiketler: cevdet yılmaz
Okunma Sayısı: 884
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı