"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, Müslümanları aldatıyor!

26 Ekim 2015, Pazartesi 11:42
Saadet Partisi Batman Milletvekili adayı İbrahim Güneş, şer odaklarının AKP’ye karşı birleştiği, buna karşı tüm Müslümanların AKP’ye destek vermesi gerektiği iddiası üzerine siyaset geliştiren AKP’nin Müslümanları aldattığını söyledi.

Güneş, “Eğer söylediklerinde samimi iseler, eğer zerre kadar dürüstseler iktidar olma uğruna ülkeyi peşkeş çektikleri İslam düşmanı, Müslüman katili ABD ve NATO’dan Türkiye’yi temizlemesi gerekir.” dedi. 

Adana İncirlik Üssü ile sürekli Türkiye’nin gündemine gelen NATO’nun Türkiye’de onlarca radar ve askeri üssünün bulunduğunu anlatan Güneş, “Adana, Diyarbakır ve Malatya’da üsleri olan NATO’nun sadece buralarda değil, diğer birçok yerde kara, deniz ve hava üsleri vardır.

İşgal altındaki Irak’ta bile Türkiye’de olduğu kadar ABD üssü bulunmuyor. Hazırlanan bir rapora göre İzmit, Balıkesir, Eskişehir, Konya, Ankara, Malatya ve Erzurum’da ABD’nin nükleer silah depoları yer alıyor. Türkiye’nin 40’a yakın noktasında ise ABD’nin irili ufaklı üsleri ve NATO radarlarıyla ülke sarmalanmış durumda. Bu üslerde CIA ajanlarının yoğun şekilde bulunduğu ifade ediliyor. Birçok bölgemizde NATO üssü bulunmaktadır ancak bunların birçoğunun yerleri gizlidir. Mardin’de bulunan NATO üssü tarihi bir kalenin restorasyonu sırasında ortaya çıktı. Gizli tutulanların dışında NATO’nun 28 tane üssü var burada.”

Okunma Sayısı: 2132
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet İlhan

    26.10.2015 14:20:48

    Yeni Asya okuyucuları ve Ahrarlar, Risale-i Nurları sinsice kemalizme teslim edenlere, Ayasofya'yı açmayanlara, okullarda her yıl kemalizm derslerini dessasça daha katmerli şekilde arttıranlara, Rasülullah (sav) in hayatını mecburi ders olarak koymamak için dessaslık yapanlara, ihtilal Anayasasının bilerek dessasça ömrünü uzatanlara, 1951 model kemalizmi koruma kanunları devam ettirenlere, bilerek ihtilalin gaddar seçim barajlarını devam ettirenlere, Jandarma yerine ''Kır Polisi yasasını'' çıkarmamak için ayak sürüyenlere, Avrupa topluluğuna girmemek için hayali bahane üretenlere, pkk' ya her türlü imtiyazı verenlere, Suriye'ye gizli açık silah sevk edenlere, Okullarda Din kültürü ders kitaplarının içine Şiiliği hak mezhep olarak yazanlara, Yahudilerden ''Üstün cesaret ödülü'' alanlara, dini cemaatleri sistemli şekilde kırdıranlara, hasılı kelam eski ''Millet Partisin tam ve daha da acımasızca devamı olanlara'' aziz Üstadımızın ve Risale-i Nurların ölçüleri mucibince oy vermiyoruz.

  • Ahmet İlhan

    26.10.2015 14:19:46

    Yeni Asya okuyucuları ve Ahrarlar, Risale-i Nurları sinsice kemalizme teslim edenlere, Ayasofya'yı açmayanlara, okullarda her yıl kemalizm derslerini dessasça daha katmerli şekilde arttıranlara, Rasülullah (sav) in hayatını mecburi ders olarak koymamak için dessaslık yapanlara, ihtilal Anayasasının bilerek dessasça ömrünü uzatanlara, 1951 model kemalizmi koruma kanunları devam ettirenlere, bilerek ihtilalin gaddar seçim barajlarını devam ettirenlere, Jandarma yerine ''Kır Polisi yasasını'' çıkarmamak için ayak sürüyenlere, Avrupa topluluğuna girmemek için hayali bahane üretenlere, pkk' ya her türlü imtiyazı verenlere, Suriye'ye gizli açık silah sevk edenlere, Okullarda Din kültürü ders kitaplarının içine Şiiliği hak mezhep olarak yazanlara, Yahudilerden ''Üstün cesaret ödülü'' alanlara, dini cemaatleri sistemli birbirine kırdıranlara, eski ''Millet Partisin tam ve daha da acımasızca devamı olanlara'' aziz Üstadımızın ve Risale-i Nurların ölçüleri mucibince oy vermiyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı