"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu

21 Kasım 2018, Çarşamba 13:30
Numan Kurtulmuş partisinin İstanbul ve Ankara adaylarının belli olduğunu açıkladı ancak isim vermedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında yaptığı açıklamada AKP'nin İstanbul ve Ankara adaylarının belli olduğunu duyurdu.

Kurtulmuş "İstanbul Ankara gibi birçok büyükşehirde adayın kim olacağı belli oldu ancak siyasi etik gereği bunu şimdi söylemek doğru olmaz" dedi.

İttifak konusuna da değinen Kurtulmuş, "Yerel seçimde çeşitli ittifaklar olabilir" diye konuştu.

ALTAYLI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR İÇİN İSİM VERDİ

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için Binali Yıldırım isminin netleştiğini belirtirken; Büyükçekmece, Ümraniye, Sarıyer, Beyoğlu, Zeytinburnu, Bakırköy, Üsküdar ve Esenler adaylarının da belirlendiğini yazdı.

Altaylı bugünkü yazısında şu isimlere dikkat çekti: 

"İyi haber alan kaynaklardan gelen bilgilere göre, AK Parti’de belediye başkan adayları yavaş yavaş netleşmeye başlamış. İlk bilgiler İstanbul’dan.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yüzde 99,9999 Binali Yıldırım. AK Parti İstanbul Büyükşehir’i asla ve kat'a riske atmak istemiyor belli.

Beyoğlu için Haydar Ali Yıldız kesinleşmiş.

Beyoğlu’nda 3 dönemini dolduran Misbah Demircan ise Sarıyer’e aday oluyor.

Büyükçekmece’de Recep Erol, Ümraniye’de İsmet Yıldırım, Bakırköy’de sürpriz ve tanıdık bir isim, Ali Talip Özdemir, Zeytinburnu’nda Ömer Arısoy AK Parti’nin adayları.

Esenler ve Üsküdar’da ise mevcut başkanlarla devam kararı alınmış."

AKP'DE İLK BÜYÜKŞEHİR ADAYININ İSMİ AÇIKLANDI

AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının mevcut başkan Menderes Türel olduğunu açıkladı.

Etiketler: AKP, yerel seçim, belediye, aday
Okunma Sayısı: 6443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • hacı çetin mert

    22.11.2018 21:40:19

    Akparti olarak kadir topbaşı tekrar aday yapmanızı istiyoruz binali cin al olursa akparti istanbulu kaybedecek göreceksiniz

  • Salih

    21.11.2018 21:11:38

    Ayni nakarat

  • recep

    21.11.2018 16:41:03

    Esenler mevcut başkanla devam ederse ak partili olarak asla oy vermem sayın reisimiz halkı dinleyecektir sahte araştırma raporlarına kanmayacaktır İNŞALLAH araştırma firması zaten esenler belediye başkanı denen mütahit tefik e aittir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı