"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, Twitter'da 'Keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi' yazan üyesini ihraç ediyor

19 Mart 2016, Cumartesi 20:09
AKP Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba patlamasında yaralanan İsrail vatandaşları için, Twitter'dan "Keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi" yazdığı öne sürülen üyelerini ihraç edeceklerini açıkladı.

AKP Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, bir teşkilat üyesinin Beyoğlu'ndaki terör saldırısında yaralanan İsrail vatandaşlarını hedef alan tweetinin AKP'nin görüşlerini yansıtmadığını, paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Hatice Yücel, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınarken, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti. Yücel, "AKP'li bir teşkilat üyemizin sosyal medyaya yansıyan açıklaması AKP'nin görüşünü kesinlikle yansıtmamaktadır. Teşkilatımızda kendisi ile ilgili gerekli işlemler yapılmış ve ihraç süreci başlatılmıştır. Masum insanları hedef alan terör saldırısını kınar, hayatını ölenlere taziyelerimizi sunar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı. 

AA

Etiketler: akp, saldırı, israil, tweet, patlama
Okunma Sayısı: 1871
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı