"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP Yozgat Milletvekili, Yozgat'ın kıskanıldığını iddia etti

21 Şubat 2018, Çarşamba 17:44
AKP Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’ın kıskanıldığını savundu: “Meclis’te etrafımızdaki milletvekillerinin taarruzuna maruz kalıyoruz. ‘Yav bu Yozgat ne oldu, nereye gidiyor’ diyorlar.”

CNN Türk’ün aktardığına göre, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılan Soysal, sözlerine şöyle başladı: “Meclis’te etrafımızdaki milletvekillerinin taarruzuna maruz kalıyoruz. Kıskanıyorlar. ‘Yav bu Yozgat ne oldu, nereye gidiyor’ diyorlar. ‘Havaalanı, hızlı tren, işte odur, budur bir sürü yatırım aldı. Bu neyin nesidir’ diyorlar. İnanın bizi kıskanıyorlar.”

Yozgat’ın son 10 yıllık süre zarfında 11 katrilyonluk ‘hizmet’ aldığını aktaran Soysal, Yozgat’ın maddi ve manevi kalkınmaya müsait olduğunu söyledi.

AKP’li vekil Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da Yozgat’ı çok sevdiğini aktardı: “Onun önemsediğinin en büyük işareti de, büyükşehirlerde kurulmasını hayal ettiğim dediği şehir hastanesinin ilkini Yozgat’a hediye etti. Bakın küçük şehir Yozgat, büyükşehir yatırımını ilk alan da Yozgat. Bu ayrıcalıktır. Bu Yozgat’ın önemsendiğinin göstergesidir. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulu Yozgat’a önem veriyor. Yozgat’ın bir dediği iki edilmiyor. Bugün ne dediysek hepsi oldu.”

Okunma Sayısı: 1284
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı