"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Antalyalılar ‘Yeter söz milletin’ diyecek

06 Şubat 2019, Çarşamba 23:40
Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, DP’nin adını kullanarak bazı belediye başkanlarına destek verildiği şeklinde toplantılar yapıldığına dikkat çekerken “Demokrat Parti ne bereketli bir partiymiş. Demek ki seçimin DP ile kazanılacağını biliyorlar ve destek istiyorlar. Ama desteği çakma Demokratlardan istiyorlar” dedi.

“Taşıma su ile değirmen dönmez” diyen İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Çakma demokratlarla da seçim kazanılmaz. Gerçek demokratlar dimdik ayakta ve sahada. 31 Mart seçimlerinde kaybetmekten korkan her aday soluğu DP tabanında alıyor. Madem DP’den bu kadar korkuyorsunuz ve DP’nin gücüne inanıyorsunuz o zaman gelin DP çatısı altında siyaset yapın” açıklamasında bulundu. Kartal son olarak, “Antalyalıların çakma demokratlara inancı yoktur. Antalyalılar çakmaya değil gerçeğe bakar. Gerçek olan da şudur ki Demokrat Parti 31 Mart seçimlerine kendi adayları ile girmektedir. Kırat milletin desteği ile şahlanacak ve başta çakma demokratlar olmak üzere yanlış insanlarla yola çıkanlara çiftesini atacaktır. Değerli Antalyalılar 31 Mart tarihinde sandığa gittiğinde ‘Yeter söz milletin’ diyecektir” şeklinde konuştu. 

Antalya – Hasan Aksoy 

Etiketler: demokrat parti, antalya
Okunma Sayısı: 1438
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı