"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Asıl ihbarcılar cezalandırılmalı

06 Eylül 2016, Salı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AKP’nin içinde üst düzeyde Gülen Hareketi bağlantılı kişilerin olmadığını söyledi.

Hayati Yazıcı, parti içindeki Gülen Hareketi taramasının yinede devam edeceğini belirterek, ihbar uyarısı yaptı. Yazıcı,  “Son MYK’da da 4 il yöneticisinin partiyle bağını kestik. Bunun dışında istifa ettirdiklerimiz de var. Doğru karinelere göre olmasına özen gösteriyoruz. Biri isimsiz mektupla ihbar yapıyor. Şunlar bunlar FETÖ’cu diye. Araştırıyorsun alakası yok. Fırsat bu fırsat deyip, işi karıştıranlar var. Aslında onları cezalandırmak gerek” şeklinde konuştu. 

Herkesi zan altında bırakmasınlar

Parti içindeki taramanın üstü örtülen 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ardından yaptıklarını belirten AKP’li vekil, “Bütün önlemlere rağmen ortaya çıkan olursa da gereğini yaparız. Ama öyle komplolarla herkesi zan altında bırakmasınlar. Siyasi ayağı dendiğinde de iktidara bakıyorlar ama muhalefet dahil tüm siyasi kurumların bu açıdan taranması gerekir. Tek siyasi ayak biz değiliz” diye konuştu.

Etiketler: hayati yazıcı
Okunma Sayısı: 5960
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • servet

    6.9.2016 06:24:40

    Demek girme itimalleri en yüksek olan akpeye girememişle.her yere girmişler oraya girememişler.eee manen korunuyor olmalı

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı