"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli: MHP'deki sıkıntı ''paralel yapı''dan kaynaklanıyor

18 Haziran 2016, Cumartesi 13:34
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de dün gece üst kurul delegeleriyle basına kapalı toplantı yaptı.

Bahçeli'nin Denizli, Aydın Uşak, Manisa il başkanlarının da katıldığı toplantıda, MHP'deki sıkıntının 'paralel yapı'dan kaynaklandığını öne sürerek, "Bunları kaplumbağa gibi tersine çevireceğim" dediği öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeği yedikten sonra partisinin üst kurul delegeleri, belediye başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanlarıyla Tarihi Havagazı Fabrikası'nın salon bölümünde basına kapalı toplantı yaptı. Muhaliflerin 19 Haziran'da tüzük kurultayını toplamaya çalıştığı bir ortamda "Bu oyunu bozun" diyerek, delegeyi 10 Temmuz'da yapılacak kongreye çağırdığı belirtilen Bahçeli'nin, toplantıda masada tek başına oturduğu ve sadece kendisinin konuştuğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre MHP lideri, yaklaşık 1.5 saat süren konuşmasında, "Bunları kaplumbağa gibi tersine çevireceğim. Paralelciler, Pensilvanya'dan aldıkları talimatla kaplumbağanın kabuğunun içine girmeye çalışıyor. Ülkücüleri dışarı atmak istiyor. Bu oyunu bozacağım" dediği ileri sürüldü.

DHA

Okunma Sayısı: 1777
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    20.6.2016 09:27:01

    Adama bak ya bir deleğelerine sahip olamamış artık delegeleri bile kendisini dinlemez olmuş talimatları pensilvanyadan alıyorlarmış ama kendisi ülkeyi yönetmeye talip gerçi gerçekte böyle bir talebide niyetide yok ya AKP'ye her sıkıştığında koltuk değneği oluyor karşılığında da AKP'den aferin alıyor. Evet koltuk sevdasına düşüp parti içi demokrasiyi ayaklar altına aldın ya partini mahkemelerde süründürüyorsun ya benden de sana bir AFERİN tüm akp'lilerden de sana bir AFERİN aferin,aferin

  • tolstoy

    18.6.2016 22:58:47

    zaten yüzde ona da öalum yapı çekti, bırakın artık bu sözleri cıvığı çıktı

  • CESUR ADAM

    18.6.2016 14:14:46

    MHP de sıkıntı AKP nin her türlü haksızlıklarına stepne olmaktandır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı