"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli o çantada ne olduğunu açıkladı

15 Ekim 2015, Perşembe 21:02
MHP lideri Devlet Bahçeli, Davutoğlu ile yapılan koalisyon görüşmesinde yanındaki çantadan neler çıkarıp söylediğini tek tek açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Habertürk-Show tv ortak yayınında Dilem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı.

Bahçeli Davutoğlu ile yapılan koalisyon görüşmesinde yanındaki çantadan neler çıkarıp söylediğini tek tek açıklayarak "4 temel ilkemizi saydık. 1'incisi Anayasa'nın ilk dört maddesi ön şartımızdır. 2'ncisi çözüm sürecinin tasviyesi. Çözüm buzdolabında ise fişinin çekilmesi. 3 rüşvet ve yolsuzluk olaylarının, ucu kime dokunursa dokunsun üzerine gidilmesi. 4- Cumhurbaşkanı'nın sınırlarına çekilerek kuvvetler ayrılığı ilkesinin sağlanması. Bunları çantadan çıkartarak terker teker okudum." dedi.

Okunma Sayısı: 1558
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı