"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bizden ticarete tam gaz devam

27 Mart 2024, Çarşamba 00:25
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon’da düzenlenen iftar programında konuştu. Babacan, geçmiş seçim dönemlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Eğer biz düşersek, Gazze düşer” sözlerini hatırlatarak, “‘Eğer biz düşersek, Gazze düşer’ dememiş miydi? ‘Eğer ben bu seçimi kaybedersem, Gazze düşer’ dememiş miydi? Seçimi kazandı ama Gazze düştü düşüyor” dedi.

AKP iktidarının Gazze konusunda bağırıp çağırmak ve hamasetten başka hiç bir şey yapmadığını söyleyen Babacan, “Hiçbir şey de yapmadı, yapamıyor. İsrail’le ticaret tam gaz devam ediyor. Artarak devam ediyor. Hadi gücün yetmiyor, hiç olmazsa ticaretten vazgeç. Çok değiştiler, çok. Paranın ucunu görünce akılları karışıyor. Paranın ucunu görünce zihinleri dağılıyor. İlke, değer hiçbir şey kalmıyor. Gerçekten yazık oldu. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti, bu büyük ülke Gazze’de yaşanan katlama karşı hiçbir şey yapmadı, yapamadı” dedi.

Ankara - Mehmet Kara

 

Okunma Sayısı: 1365
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    27.3.2024 22:46:34

    Sayın Babacan haklı hükümet ve özel sektör İsraille ticarete tam gaz devam ediyor.Üstelik bunu inkar etmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. İsraille ticareti durdurun diyenlere hakaret bile ediyorlar. Bu konuda Karar ve milli gazete çok duyarlı benim gördüğüm yeni asya bu konuda biraz yetersiz kaldı, Türkiye nin İsraille yaptığı bu utanç verici ticareti daha çok gündemde tutmanızı bekliyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı