"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bonzai kullanımı TBMM gündeminde

16 Şubat 2015, Pazartesi 12:32
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına soru önergesi verdi.

Tanrıkulu, şu soruları yöneltti: 

"1 Ocak 2010 tarihi itibariyle bağımlılık yapan madde kullanımı nedeniyle rehabilitasyon için Sağlık Bakanlığına başvuranların sayısı nedir?

1 Ocak 2014 tarihi itibariyle bağımlılık yapan madde kullanımı nedeniyle rehabilitasyon için Sağlık Bakanlığına başvuranların sayısı nedir?

1 Ocak 2010 tarihinden bu zamana dek bonzai neden uyuşturucu sayılmıyordu?

Bonzaiden çocuklar ölürken neden önlem alınmamıştır?

Son 5 yılda kaç kişi Bonzai müptelası olmuştur?

1 Ocak 2010-17 Şubat 2015 tarihleri arasında kaç kişi Bonzai kullanımı nedeniyle yaşamını kaybetmiştir? Yaş gruplarına göre dağılımı nedir?

Son 4 yılda bağımlılık yapan madde kullanımı nedeniyle yapılan başvuruların illere göre dağılımı nedir?

1 Ocak 2010 tarihi itibariyle kamuoyunda ‘bonzai’ olarak bilinen bağımlılık yapan madde nedeniyle Sağlık Bakanlığına yapılan başvuru sayısı nedir?

1 Ocak 2014 tarihi itibariyle kamuoyunda ‘bonzai’ olarak bilinen bağımlılık yapan madde nedeniyle Sağlık Bakanlığına yapılan başvuru sayısı kaçtır?

Son 4 yılda Sağlık Bakanlığı tarafından bağımlılık yapan madde kullananları rehabilite için ne kadar harcama yapılmıştır? Bu harcamaların yıllara göre dağılımı nedir?

Son 4 yılda Sağlık Bakanlığı tarafından bağımlılık yapan madde nedeniyle rehabilitasyon için başvuranlardan kaçı tedavi edilmiştir? Bunların illere göre dağılımı nedir?

Son 4 yılda Sağlık Bakanlığına bağımlılık yapan madde nedeniyle rehabilitasyon için başvuranlardan kaçı hayatını kaybetmiştir? Bunların illere göre dağılımı nedir?

Son 4 yılda Sağlık Bakanlığına bağımlılık yapan madde nedeniyle rehabilitasyon için başvuranlardan kaçı 18 yaşındadır ve 18 yaşından küçüktür? Yine başvuranlardan kaçı 18 yaşından büyüktür?"

Etiketler: bonzai, tbmm
Okunma Sayısı: 1207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı