"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bozdağ: Darbe girişimini biliyorlardı

24 Temmuz 2016, Pazar 11:28
Adalet Bakanı Bozdağ, darbe girişimi ile ilgili olarak yargı ve sivil bürokrasi içerisinde belli bir düzeyde olanların darbe girişimi ile ilgili olduklarını ve darbe girişiminden haberdar olduklarından emin olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Bozdağ, darbe girişimi ile ilgili olarak, "Yargı ve sivil diğer bürokrasi içindeki ayakların bu darbe ile bir şekilde ilgisi olduğuna eminim. Ben yargıda olanların Yargıtay, Danıştay ve yüksek yargıda olanların, yargının içerisinde belli bir düzeyde olanların, bu darbe teşebbüsünün Cuma günü gerçekleştirileceğini, adımı nasıl biliyorsam, öyle bildiklerine eminim." ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 3303
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ahmed

    25.7.2016 12:08:28

    mit,polis istihbarat ve de askeri isthbarat kimin elinde sayın bakanım.Böyle demekle acizliğimizi ortaya koymuş oluyoruz .bu saydıklarımızdan hepsine kendi elemanalarımızı bir ak partili olarak söylüyorum yerleştirmedik mi neden haberdar etmiyorlar.biz bakanız biz başbakanız biz müsteşarız kabile idare etmiyoruz.1000 yıllık bir mazisi olan şanlı bir devletimiz ve idare geleneğimiz var.yanı başımızdaki, kuyumuzu kazıyor kazma kürek sesleri geliyor duymuyoruz.böyle bir mazeret olur mu?üzülüyoruz milletçe üzülüyoruz.Allah darbe ve darbecilere lanet etsin amin

  • ender

    24.7.2016 14:35:58

    Ülkenin idarresi elinde olanlar bilmiyor.herkes biliyor.Ne tuhaf

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı