"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bülent Arınç: Türkiye'den 1000 civarında genç IŞİD'e katıldı

23 Şubat 2015, Pazartesi 08:58
Bursa'da, AKP Gençlik Kolları'nın kongresinde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye'den IŞİD'e katılan gençlerin sayısının bin civarında olduğunu söyledi.

Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan AKP İl Gençlik Kolları'nın 4. Olağan Kongresinde katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, IŞİD'e çeşitli batı ülkelerinin yanı sıra Türkiye’den de katılımların olduğunu açıkladı. "Pırıl pırıl insanlarımızın gönüllerine girilerek, nefislerin okşanarak, kafalarına kötü ideolojiler sokuluyor" diyen Arınç, "Gençlerimizi ellerine demir bilyeli sapanlar verip yüzlerini kapatan, molotofları atıp araçların üzerindeki polisleri öldüren, özellikle DHKP-C gibi insan öldürmekten zevk alan ve DAİŞ gibi vahşi hayvanların bile yapamayacakları cinayetleri rahatlıkla işleyen bir nesle dönüştürebiliyorlar. Bu cinayetleri işleyenler Rusya'dan, İngiltere'den Amerika'dan Batı Avrupa'dan gidiyorlar. Bu nasıl bir batıl inançtır. İnsanı sevmesi gerekenler, ellerinde bıçakla her gün insan boğazlayabiliyorlar. Bu kötü bir eğitimin, kötü bir çalışmanın ürünüdür. Onun için gençlerimizi bu tür zararlı şeylerden uzak tutmamız lazım. Zannetmeyin ki DAİŞ'e katılanlar sadece dış ülkelerden değildir. Çok yakınımızdan, Yalova'dan, bir başka yerden sayılarının bin civarında olduğunu zannettiğimiz bu gençler de aldatılarak götürülüyor. Sonra öldüklerini haber alıyoruz" dedi. 

Okunma Sayısı: 1207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı