"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cevdet Yılmaz'a Hüseyin Çelik cevap verdi: Bu mantığa göre...

11 Mayıs 2015, Pazartesi 12:22
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Hüseyin Çelik cevap verdi: Ölünün arkasından kötü konuşulmaz" ne demek?

Türkiye'nin 7'nci Cumhurbaşkanı ve 12 Eylül 1980 darbesinin lideri Kenan Evren'in ölümünün ardından hiçbir parti ve kurum başsağlığı mesajı yayımlamazken, "Bizim bir geleneğimiz var, ölünün arkasında çok kötü konuşulmaz. Allah rahmet eylesin diyoruz" diyen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a AKP'li Hüseyin Çelik Twitter'dan yanıt verdi.

Çelik, "Ölünün arkasından kötü konuşulmaz" ne demek? Bu mantığa göre Ebu Cehil'in, Hitler'in, Stalin'in, Pinochet'in ardından da konuşulmaz" dedi. 

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2213
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı