"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'de istifa depremi

23 Ekim 2014, Perşembe 11:04
CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Parti Meclisi'nden ayrıldı.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu Parti Meclisi üyeliğinden istifa etti. Erdoğdu'nun istifasını iki gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teslim ettiği öğrenildi.

AYKUT ERDOĞDU NEDEN İSTİFA ETTİ?

Gerçek Gündem'in haberine göre; Erdoğdu yakın çevresine "Yolsuzlukları karşı mücadelemi milletvekili olarak sürdüreceğim. Enerjimi daha çok yolsuzluğa karşı mücadeleye harcayacağım. Mevcut şartlar ve Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu'nun daha rahat çalışabilmesi için istifa ettim" dedi.
Öte yandan Aykut Erdoğdu'nun istifası üzerine boşalan PM üyeliğine Murat Özçelik'in gelmesi kesinleşti. Özçelik'in yarın yapılacak Parti Meclisi toplantısının ardından CHP Genel Başkan Yardımcılığı'na atanması ve dış politikadan sorumlu olması bekleniyor

Okunma Sayısı: 2171
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı