"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çıray’dan Erdoğan’a: Manipülasyonun kralını yapıyor

20 Eylül 2018, Perşembe 23:47
İYİ Parti Basın ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray Aydın’da yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kriz yoktur manipülasyon vardır” ifadelerini eleştirdi.

Çıray, “Şimdi Sayın Erdoğan bu tabloya kriz değil diyor. Bir manipülasyonmuş! Yani kriz yokmuş, ama dış güçlerin yanıltma, hile, aldatmacası varmış. Türkiye bir manipülasyonla yüzde 50 fakirleştirilebiliyorsa, yani bu boyutta bir manipülasyonu Türkiye’yi yönetenler önleyemiyorlarsa bu zaten başlı başına bir yönetim krizidir. Esasen ortada bir manipülâsyon var… Manipülâsyon bahanesine sığınan Sayın Erdoğan, ekonomik krizdeki sorumluluğunu ört bas etmek manipülasyonun kralını yapıyor. AKP’nin yaptığı manipülâsyonlara örnek çok” dedi.

Haber Merkezi

Etiketler: çıray, erdoğan
Okunma Sayısı: 2210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı