"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çirkin siyaset

28 Ağustos 2015, Cuma 18:00
Ülkenin karşı karşıya kaldığı sorunlara rağmen, seçimde milletin verdiği kararı gözardı ederek bir takım siyasî manevralarla yapılanlar vatandaşlarca tepkiyle karşılanıyor.

PARTİYE DEĞİL, KİŞİYE TEKLİF

Başbakan Davutoğlu’nun, dün ağzıyla, “Anayasa'nın 114 ve 116. maddeleri 'Teklif partilere yapılır' diyor sözlerine rağmen, milletvekille-rine teklif götürmesi, muhalefet partileri tarafından “çirkin siya-set”anlayışı olarak değerlendirildi.

TEKLİF GÖTÜRÜLEN İSİMLERİN SEÇİMİ

Davutoğlu’nun “Hiçbir partinin içişlerine karışmadık, karışmayacağız” demesine rağmen, İnönü'nün torunu, Türkeş'in oğlu ve Demirellerin damadına, Baykal’a Kürt olmayan HDP’lilere teklif götürülmesi de artniyetli bulundu.

ERDOĞAN'IN BACAĞINI KIRACAKTI

AKP’nin bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş, 2013’te dönemin başbakanı Erdoğan’a seslenerek “Sıkıştığında rahmetli Başbuğ’un lafına sözüne sığınan Sayın Başbakan, günü geldiğinde ’Milliyetçiliği ayağımın altına alırım’ diyor. Senin o bacağını kırarlar” ifadelerini kullanmıştı.

Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümünde Adana’da konuşan Tuğrul Türkeş, Öcalanla yapılan görüşmeleri de eleştirmiş, AKP cenahından gelen “Bunu söyleyen ispat edemeyen şerefsizdir” açıklamalarını ise “Biz kimseye kötü acı söz söyleme niyetinde değiliz, ama bugünkü ortaya çıkan tablo neticesinde bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan bir tarafta Abdullah Öcalan ikisi görüştüğüne göre, şerefsiz kim oluyor?” diye konuşmuştu. 

MHP’Lİ ŞEFKAT ÇETİN: Kaça ihanet ettin?

MHP Teşkilât İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, ‘seçim hükümeti için kurulan transfer borsası’ başlıklı bir yazılı açıklama yaptı. Şefkat Çetin, “Türkeş soyadına ve Türklük dâvâsına kaça ihanet ettin? AKP-HDP hükümetine meşruiyet kazandırması amacıyla kaçak saray tarafından devşirilen Tuğrul Türkeş, Ülkücü Hareket’te şahsî bir karşılığı olmadığını çok kısa bir süre içerisinde anlayacaktır. Tuğrul Türkeş’in mirasyedi bir evlat olarak kendisini bir kere daha pazarlaması, milyonlarca Ülkücüyü hüzne boğmuştur” dedi. 

Okunma Sayısı: 4463
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kemalizmin Sadik Kullari

    28.8.2015 14:05:40

    Elma agacindan uzaga düsmez derler Avrupa'da. Babasi ihtilal yapan subaylardan. Eee, oglu ne olsun du? AKP her hirsiza, rüsvetciye, serefsize, huysuza, soysuza bir asalet hirkasi veya zirhi giydirmesini bilir. Dil uzatana parelelci hashasi, carpici, bölücü, cikarici damgalari ceplerinde hazir sak diye alinlarina vuruverirler. Ayrica MHP#yi de anlamak güc Anayasa'nin ilk 4 maddesi kirmizi cizgimiz diyorlar. Yahu AKP'nin KEMALISTLIGINI bu Kemalizmi doguran, dogurtan, ebeleri bile böyle bagli, taparcasina /Allah'a sirk kosarcasinca yapmamistir. Neyse ki günümüz Meclis arenasinda yer alan 4 parti de Kemalizmin sadik kullari. Biz onlarin dininden degiliz, o kadar

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı